Sigma 35mm T1.5 FF Sony E-mount
Artikkeli: 1028699

Sigma 35mm T1.5 FF Sony E-mount

35mm T1.5 FF Sony E-mount

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • 95 mm etuläpimitta on vakiona koko Sigma CINE-sarjaan.
  • Vakiovarusteen ansiosta objektiivit ovat helppoja vaihtaa Followfocus- ja / tai zoomausmoottoreilla.
  • 0.8M: n hammaspyörästöstandardi varmistaa yhteensopivuuden ulkoisten lisävarusteiden kanssa.
3 910 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sigma 35mm T1.5 FF

Sigma 35mm T1.5 FF on osa Sigman High Speed Prime -video-objektiivien sarjaa, aukon ollessa T1.5. Objektiivi sopii täyden kennokoon kameroihin ja sen kompakti rakenne tekee siitä kätevän käyttää samalla kun se tarjoaa todella suurta resoluutiota - valmis 8K-formaattiin. Tämä objektiivi on ihanteellinen sinulle, joka työskentelet videokuvauksen parissa ja asetat varustuksellesi korkeita vaatimuksia.

  • Kompakti, kevyt ja vankka video-objektiivi
  • Valovoimainen objektiivi, tyylikkäät taustasumennokset
  • Pölyn- ja roiskeenkestävä - tehty 100%:sta metallista
  • Tarkennuksen kääntökulma 180°

Korkea kuvanlaatu ja suuri optinen suorituskyky

Normaaliobjektiivin polttoväli on 35mm suurimman aukon ollessa T1,5, ja se tarjoaa terävää kuvaa ja todella tyylikkäitä bokeh-efektejä. Se on muotoiltu Sigman CCI-standardin mukaan ja tarjoaa väritasapainoa yhdessä laadukkaan resoluution kanssa. Linssi on tehty vähentämään valohuntuja ja haamukuvia minimiin, ja lisäämään kontrastia vastavaloon kuvatessa.

Sääsuojattu ja vankka

Objektiivin rakenne on kevyt ja kompakti, joten paino ja koko on pystytty pitämään minimissä. Se on vankka ja sekä pölyn- että roiskeenkestävä, joten voit käyttää sitä hankalissakin sääolosuhteissa. Runko on valmistettu 100%:sta metallista selvitäkseen rasituksesta ja kestääkseen pitkään.

Video-objektiivi

Objektiivissa on hammastetut renkaat ja se on mukautettu follow-focuksen kanssa käytettäväksi, ja siinä on askeleeton, pehmeä aukkoasetus. Renkaiden ääntä on vaimennettu jotta objektiivi olisi mahdollisimman hiljainen. Tarkennuksen kääntökulman ollessa 180° saat tarkennukseesi äärimmäisen täsmällistä tarkkuutta.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.