Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary

Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary

Artikkeli: 1017644
 • Monipuolinen pitkän kantaman zoomaus.
 • Sopiva koko ja kevyt paino.
 • Kuvan stabilointi ja etäisyyden rajoitin.
 • Jalustajalka helpottaa kuljetusta ja käsittelyä.
 • Mukautettu täysikokoisille
835 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary
USB telakka Nikon
Väska Lens Changer 150 V3.0 svart/grå
919 EUR
150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Contemporary
Suodatin WR Protector 95 mm
UV-filter WR 95 mm
1 263 EUR

Telezoom jolla pääsee lähelle

Tämä Sigman Global Vision Contemporary-sarjan telezoomi on sekä kompakti että kevyt ja päästää sinut lähelle kohdettasi kaikissa kuvaustilanteissa. 600 mm polttovälillä pääset todella lähelle kohteita niin luonnossa kuin urheilussakin. Objektiivi on suhteelisen kevyt mikä yhdessä kuvanvakaimen kanssa tekee sen ihanteelliseksi objektiiviksi käsivaraiseen kuvaukseen. Se on varustettu hiljaisella Hyper Sonic Motor (HSM)-moottorilla ja optisella kuvanvakaimella (OS). Lisäksi voit lukita zoomin haluamaasi polttoväliin.

Edut:

Ulottuu pitkälle

150-600 mm polttovälillä pääset lähelle kohteita, esim. eläimiä ja urheilua. 150 mm poilttovälillä on helppoa tähdätä kohteita ja sen jälken zoomata. Mikäli käytät objektiivia APS-C kennon kamerassa pisin poilttoväli on n. 900 mm!

Kuvanvakain

Objektiivissa on Sigma Optical Steadyshot, OS, joka vähentää kameran ja objektiivin liikkeiden aiheuttamat tärinät. OS helpottaa tuntuvasti käsivaralta kuvaamisen erityisesti pitkillä polttoväleillä. Kuvanvakain toimii kahdessa eri tilassa (suunnassa). Myös automaattitarkennus hyväksikäyttää kuvanvakaimen toimintoa.

Jalustan kiinnitys

Vaikka Sigma 150-600/5-6,3 toimii hyvin käsivaralla siinä on myös jalustan kiinnitys. Näin voit asettaa kamera ja objektiivi jalustalle jos halyat käyttää pitkiä suljinaikoja tai seurata liikkuvia kohteita. Yksijalkajalusta on usein suureksi avuksi, se antaa vakautta samalla kun se on hyvin joustava käyttää.

Yhteensopiva Sigma USB-telakan kanssa

Sigmas Global Vision Serie (A, C tai S) objektiivit ovat yhteensopivia Sigma USB-telakan kanssa. Tämän avulla teet helposti ohjelmistopäivityksiä ja tarkennuksen hienosäätöä. USB-telakkaa myydään erikseen.

Mukana toimitetaan:

 • Vastavalosuoja (LH1050-01)
 • Objektiivin suojukset (etu- ja takasuojus)
 • Jalustakiinnitys (TS-71)
 • Laukku
 • Olkahihna

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.