Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art / Canon
Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art / Canon
Artikkeli: 1032506

Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art / Canon

14mm f/1,8 DG HSM Art / Canon

Varastotilanne
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
  • Terävä ja vähäinen kromaattinen poikkeama suurimmalla aukolla
  • Suuri kirkkaus, joka on täydellinen yökuvaukseen
  • Etäisyysasteikolla on helppo tarkentaa manuaalisesti
1 649 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art on maailman ensimmäinen f/1,8 prime -objektiivi, jonka polttoväli on 14 mm. Tässä nopeassa ja laajakulmaisessa objektiivissa on samantyyppisiä asfäärisiä elementtejä kuin Sigma 12-24mm f/4 Artissa, jotka hallitsevat tehokkaasti vääristymiä ja luovat upeita kuvia. Arvostettuun Art-sarjaan perustuva objektiivi on suunniteltu käsittelemään uusimpia korkean megapikselin DSLR-kennoja.

Ominaisuudet

  • Laaja kuvakulma
  • Valovoimakas objektiivi
  • Nopea automaattitarkennus
  • FLD- ja SLD-lasielementit

Laaja kuvakulma

Objektiivin suurella kuvakulmalla kuvaat mahtavia maisemia suurella tarkkuudella kulmasta kulmaan. Kuvakulman sekä suuren valovoiman ansiosta objektiivi sopii erinomaisesti yö- ja astrokuvauksiin, mutta myös arkkitehtuuri- ja sisustuskuvauksiin. HSM-moottori tarkentaa hiljaisesti, nopeasti ja täsmällisesti. Objektiivi on rakennettu kolmesta FLD-lasista ja neljästä SLD-lasista maksimaalisen kuvanlaadun ja minimaalisten vääristymien vuoksi.

Nopea automaattitarkennus

Objektiivin tehokas HSM-moottori toimii nopeasti, täsmällisesti ja hiljaisesti.

FLD- ja SLD-lasielementit

Kolme FLD-elementtiä ja neljä SLD-elementtiä minimoivat värivääristymät, jolloin objektiivi tuottaa korkean kuvanlaadun jo isoimmalla himmenninaukolla. Voimakkaasti kaarenevan etulinssin vuoksi tässä objektiivissa ei ole suodatinkierrettä.

Toimitukseen kuuluu:

  • Sigma 14mm f/1,8 DG HSM Art / Canon
  • Etusuojus objektiiville LC954-01
  • Takasuojus objektiiville
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.