Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art Canon
Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art Canon
Artikkeli: 1032510

Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art Canon

135mm f/1,8 DG HSM Art Canon

Varastotilanne
Varastossa
1 379 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art

135 mm polttovälillä ja suurella f/1,8 himmentimellä vot luoda äärimmäisen lyhyt syväterävyys - sekä kuvata vaikeissa valo-olosuhteissa. Tämä objektiivi on ihanteellinen muotokuvauksiin ja muihin tilanteisiin joissa haluat nostaa kohdetta esille taustasta.

Edut:

  • Suuri valovoima
  • Nopea automaattitarkennus
  • SLD ja FLD-linssejä

Suuri valovoima

Suuri valovoima f/1,8 ja lyhyt teleobjektiivi antavat mahdollisuuden luoda lyhyt syväterävyys ja nostaa pääkohde esille taustasta. Ja tietenkin suuri valovoima auutta sinua kuvaamaan lyhyellä suljinajalla myös heikoissa valo-olosuhteissa.

Nopea automaattitarkennus

Sigma 135 f/2,8-objektiivin voimakas HSM-moottori antaa nopean ja tarkan automaattisen tarkennuksen. Objejktiivissa on myös tarkennuksen rajoitin vähentämään tarkennuksen liikkeitä.

FLD- ja SLD-linssejä

Kaksi FLD Low Dispersion ja kaksi Super Low Dispersion linssielementtiä vähentävät objektiivin väripoikkeamat jotta saisit mahdollisimman hyvän kuvanlaadun myös himmentimellä f1,8.

 

 

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.