Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

135mm f/1,8 DG HSM Art Canon

Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art Canon

Artikkeli: 1032510
1 245 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

135mm f/1,8 DG HSM Art Canon
USB telakka Canon
Filter WR Polarisation cirkulärt 82 mm
1 475 EUR
135mm f/1,8 DG HSM Art Canon
UV-filter WR 82 mm
Motljusskydd LH880-03 till 135mm f/1,8 DG HSM Art
1 450 EUR

Sigma 135mm f/1,8 DG HSM Art

135 mm polttovälillä ja suurella f/1,8 himmentimellä vot luoda äärimmäisen lyhyt syväterävyys - sekä kuvata vaikeissa valo-olosuhteissa. Tämä objektiivi on ihanteellinen muotokuvauksiin ja muihin tilanteisiin joissa haluat nostaa kohdetta esille taustasta.

Edut:

  • Suuri valovoima
  • Nopea automaattitarkennus
  • SLD ja FLD-linssejä

Suuri valovoima

Suuri valovoima f/1,8 ja lyhyt teleobjektiivi antavat mahdollisuuden luoda lyhyt syväterävyys ja nostaa pääkohde esille taustasta. Ja tietenkin suuri valovoima auutta sinua kuvaamaan lyhyellä suljinajalla myös heikoissa valo-olosuhteissa.

Nopea automaattitarkennus

Sigma 135 f/2,8-objektiivin voimakas HSM-moottori antaa nopean ja tarkan automaattisen tarkennuksen. Objejktiivissa on myös tarkennuksen rajoitin vähentämään tarkennuksen liikkeitä.

FLD- ja SLD-linssejä

Kaksi FLD Low Dispersion ja kaksi Super Low Dispersion linssielementtiä vähentävät objektiivin väripoikkeamat jotta saisit mahdollisimman hyvän kuvanlaadun myös himmentimellä f1,8.

 

 

 

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.