Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro Nikon
Artikkeli: 316350

Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro Nikon

Valovoimainen makro-objektiivi Nikonille

Verkkokauppa
Saatavilla arviolta 2024-10-31
Helsingin myymälä:
  • Makro-objektiivi täyden kennokoon kameroille
  • Sisäänrakennettu kuvanvakain
  • Etäisyysasteikko helpottaa manuaalista tarkennusta
489 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro

Tämä makro-objektiivi tuottaa upean optisen laadun ja optimaalisen suorituskyvyn, minkä ansiosta voit vangita pienimmät yksityiskohdat suurella laadulla. Objektiivi on tehty täyden koon kennolle, mutta sopii myös APS-C-kennolle. Uuden teknologian OS-toiminto (kuvanvakain) toimii kolmeen suuntaan, ja se vakauttaa eteenpäin ja taaksepäin makrokuvauksessa. Tämä mahdollistaa noin 4 aukkoaskelta pidemmän valotusajan kuin normaalisti.

HSM-moottori antaa hiljaisen ja nopean automaattitarkennuksen. Yhdeksän himmenninlehden ansiosta saat halutessasi miellyttävän taustaepäterävyyden. Objektiivissa on kaksi SLD-linssiä, jotka vähentävät tavallisia optisia virheitä ja parantavat kuvanlaatua. Usean kerroksen antiheijastuskäsittely vaikuttaa mm. linssiheijastumia ja flare-efektiä vastaa, kun valo heijastuu linssien välillä. Objektiivin optinen järjestelmä kompensoi myös hajataittoista ja sfääristä väärentymää (aberraatio) äärimmäisen korkealla optisella suorituskyvyllä 1:1 makrosta äärettömyyksiin.

Myyntipaketti sisältää:

  • Objektiivin linssisuojus/tulppa
  • Sovitin LH680-01
  • Vastavalosuoja LH680-03

Muistathan!
Osta neutraali suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi.
Löydät tarvitsemasi tarvikkeet "Yhteensopivat lisävarusteet"-painikkeen alta.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.