Shure

Shure on yhdysvaltalainen musiikkilaitevalmistaja, joka valmistaa ammattitason mikrofoneja ja äänilaitteita. Heidän ikoniset SM58- ja SM57-mikrofonit ovat säilyneet suosituimpien mikrofonien joukossa vuosikymmenien ajan. Meiltä löydät laajan Shure-valikoiman, joka pitää sisällään huippulaadukkaita tuotteita. Hanki Shure-tuotteet meiltä nopealla toimituksella aina kilpailukykyisin hinnoin!

16 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Väri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.