Samyang 135mm f/2,0 ED UMC Canon
Samyang 135mm f/2,0 ED UMC Canon
Samyang 135mm f/2,0 ED UMC Canon
Artikkeli: 1016983

Samyang 135mm f/2,0 ED UMC Canon

135mm f/2,0 ED UMC Canon

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
519 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Samyang 135 mm teleobjektiivi

Tämä teleobjektiivi on tarkoitettu täysikokoisille kennoille. Suurimman aukon ollessa f/2,0 objektiivi on tehokas useissa kuvaustilanteissa ja sopii ihanteellisesti päivittäiseen käyttöön kun tarvitset hiukan tiukemman kuvakulman. Objektiivin optinen rakenne koostuu 11 elementistä 7 ryhmässä. Etuina käsisäätöinen tarkennus ja 0,8 m lyhin tarkennusetäisyys.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.