Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Sony FE
Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Sony FE
Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Sony FE
Artikkeli: 1017212

Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Sony FE

12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Sony FE

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
479 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Fisheye-objektiivi / Sony E
Tämä fisheye-objektiivi jossa on käsisäätöinen tarkennus on suunniteltu täysikokoisille kennoille. Voit ohjata objektiivia tarkasti kuvatessasi suhteellisen hämärissä tai valoisissa tilanteissa. Objektiivi rakentuu 12 linssistä 8 ryhmässä joista kaksi asfäärista lasia ja kolme ED-lasia korkean resoluution takaamiseksi. Optimoidaksesi valon määrän ja vähentääksesi heijastuksia ja "ghost"-ilmiötä, on linssiiin käytetty Nano Coating System (NCS) -käsittelyä.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.