Røde Zeppelini Blimp MK II
Røde Zeppelini Blimp MK II
Røde Zeppelini Blimp MK II
Røde Zeppelini Blimp MK II
Artikkeli: 1014386

Røde Zeppelini Blimp MK II

Zeppelini Blimp MK II

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
219 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Kestävä suoja tuulta vastaan

Täydellinen tuulisuoja Røde NTG1, NTG2 ja NTG3 mikrofoneille tai mikrofoneille joiden pituus on maks. 325 mm. Suoja eliminoi tehokkaasti tuulen äänet ja iskut. Se on varustettu Rycote® Lyre-vaimennusjärjestelmällä optimaalisella ripustuksella ja eristyksellä. Lyre on valmistettu yhtenä kappaleena kestävästä termomuovista. Siinä on ylivoimainen akustinen ripustus ja sen lisäksi sitä ei voi kuluttaa loppuun käyttämällä.

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.