Røde NT6 kondensaattorimikrofoni
Røde NT6 kondensaattorimikrofoni
Artikkeli: 1025941

Røde NT6 kondensaattorimikrofoni

NT6 kondensaattorimikrofoni

Varastotilanne
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
325 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Ongelmanratkaisija elokuvien ja videoiden tallennuksessa

Røde NT6 on hyvin pieni, mutta silti tehokas 1/2" aito kondensaattorimikrofoni, erityisesti muotoiltu ongelmanratkaisijaksi hankaliin äänentallennuksiin- Se sopii täydellisesti, kun tarvitset tehokasta, mutta huomaamatonta mikrofonia. Mikrofoni on jaettu kahteen moduulikomponenttiin, jossa preamp-osa on erotettu kapselista 3 metriä pitkällä kevlar-vahvistetulla kaapelilla. Mikrofonissa on myös kytkin 80 Hz high-pass-suodattimelle ja 0/-10 dB vaimennukselle.

Mukana toimitetaan

  • Swivel mount
  • Säilytyspussi
  • Puhallussuoja WS5
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.