Røde Mikrofoni Podcaster
Røde Mikrofoni Podcaster
Røde Mikrofoni Podcaster
Røde Mikrofoni Podcaster
Røde Mikrofoni Podcaster
Røde Mikrofoni Podcaster
Røde Mikrofoni Podcaster
Røde Mikrofoni Podcaster
Artikkeli: 552817

Røde Mikrofoni Podcaster

Mikrofoni Podcaster

Varastotilanne
Varastossa
169 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus
Röde Podcaster
Röde Podcaster on dynaaminen USB-mikrofoni, joka on luotu tilanteisiin, joissa halutaan luoda ammattitasoinen selostus esimerkiksi verkkosivuille, multimediaesityksiin tai podcasting-lähetykseen. Erinomainen puheentoisto, suoramonitorointi, merkkivalo ja matala omakohina ovat tämän suoraan USB-väylään kytkettävän ja siitä virtansa saavan mikrofonin ominaisuuksia.

Mikrofoni on kookas, runko on metallia ja mikrofonikapseli on turvassa metalliverkon takana. Kapseli on toimintaperiaatteeltaan dynaaminen, ja se on suojattu rungon käsittelyääniltä ja puhallusääniltä hyvin. Mikrofoniin puhutaan sen päästä, vaikka ulkoisesti mikrofoni näyttää sivusuunnassa käytettävältä kondensaattorimikrofonilta.

Windows- ja Mac-yhteensopiva Podcaster on 8-48kHz äänikortti laadukkailla muuntimilla, isokapselinen (28mm) dynaaminen mikrofoni ja erinomainen työväline kaikille jotka tarvitsevat puhetta tietokoneelleen.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.