Røde Mikrofoni NT5MP täsmäpari ja case
Artikkeli: 1023472

Røde Mikrofoni NT5MP täsmäpari ja case

Mikrofoni NT5MP täsmäpari ja case

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
259 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

NT5 on luonnonmukainen ja suora kondensaattorimikrofoni, joka on tehty erityisesti optimaaliseen soitinten äänentallennukseen. Mikrofonissa on hyvä useimpien soittimien tallennuskyky, kuten esimerkiksi kitara, jousisoittimet, puupuhaltimet, rummut ja muut. Hienovarainen koko ja suunnittelu mahdollistaa mikrofonin asettelun joustavasti ja tarkkaan, mikä on hyvin tärkeää lähimikityksessä.

Toimitetaan täsmäävänä parina erikoislaukussa ja kahdella jalustakiinnikkeellä sekä kahdella tuulisuojalla.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.