Apple Watch Series 8 45mm GPS + Cellular Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - Regular
Artikkeli: 1057311

Apple Watch Series 8 45mm GPS + Cellular Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - Regular

8. sukupolven 45mm Apple Watch Regular Midnight Sport -rannekkeella

Verkkokauppa
Saatavilla arviolta 25.07.2023
Helsingin myymälä:
 • Aina päällä oleva Retina OLED-näyttö
 • Kolarin­- ja kaatumisen ­tunnistus
 • Uusi ruumiin­lämmön­tunnistus ja terveydentilan seuranta

Valitse Muita vaihtoehtoja

609 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tutustu Apple Watch Series 8:aan - pysyvään kumppaniisi, jossa on kestävä kotelo, 18 tunnin akunkesto ja joka keskittyy terveyteesi. Apple Watch Series 8:ssa on aina päällä oleva Retina-näyttö, joka tekee yksityiskohtaisista kellotauluista upean näköisiä ja helppolukuisia, vaikka ranteesi olisi alhaalla. Isompi näyttö tukee kaikkia suosikkisovelluksia ja helpottaa napauttamista, kirjoittamista ja pyyhkäisemistä entisestään. Kellon avulla voit mitata ruumiin lämpötilan, seurata terveyttäsi ja tallentaa unesi - kaikki aktiivista elämäntapaa varten!

Ominaisuudet

 • Aina päällä oleva Retina-näyttö - kirkkaus jopa 1000 cd/m²
 • Kehittyneiden antureiden ansiosta saat selkeämmän kuvan terveydentilastasi
 • Saat hälytyksiä matalasta ja korkeasta sykkeestä tai rytmihäiriöstä
 • IP6X veden- ja pölynkestävä
 • Innovatiivinen sensori, joka lukee kehon lämpötilan
 • Kolarin- ja kaatumisen tunnistus
 • Ota EKG milloin tahansa tai tarkista veren happipitoisuus

Retina-näyttö, joka on aina päällä

Muotoilua muutettiin perusteellisesti suuremman Retina-näytön vuoksi, ja samojen innovaatioiden ansiosta näytön lasi on toistaiseksi kestävin. Apple Watch Series 8:n näytön kirkkaus on 1 000 cd/m. Näytössä on kapea reuna, jotta harjoittelutiedoille ja kellotauluille jää enemmän tilaa.

Kehittyneet anturit, joiden avulla näet kuvan terveydentilastasi

Apple Watch Series 8 toimii nukkuessasi ja kello lukee ruumiinlämpösi, joten voit tarkistaa muutokset myöhemmin. CycleCheck käyttää näitä tietoja arvioidakseen likimääräisesti todennäköisen ovulaation. Yhdessä syketietojen ja tallennettujen kuukautistietojen kanssa ne antavat sinulle yksityiskohtaisen yleiskuvan kuukautiskierrosta. Kello voi myös mitata REM-unesi Sleep App -sovelluksen avulla ja selvittää, kuinka kauan olet ollut REM-unessa, perusunessa tai syvässä unessa. Lämpötilan ja unen lisäksi Apple Watch Series 8 mittaa myös veren happipitoisuutta, voit ottaa EKG:n tai mitata liikuntatasosi.

Kolarin- ja kaatumisen tunnistus

Apple Watch Series 8:n kolarin- ja kaatumisen tunnistus soittaa apua, kun et itse voi. Uusi korkeiden g-voimien kiihtyvyysanturi tunnistaa jopa 256 G:n äärimmäiset kiihdytykset ja hidastukset. Tämä yhdistettynä barometriin, laajan mitta-alueen gyroskooppiin ja kovia törmäysääniä tunnistavaan mikrofoniin, havaitsevat mahdollisen vakavan auto-onnettumuuden. Puhelin soittaa automaattisesti hätänumeroon ja ilmoittaa hätäyhteyshenkilöille.

Toimitukseen sisältyy

 • Apple Watch Series 8
 • Ranneke
 • Apple Magnetic Charging Cable USB-C for Apple Watch 1m
HUOM! Mobiiliverkon käyttö edellyttää erillistä tilausta. Lisätietoja saat matkapuhelinoperaattoriltasi. Yhteys voi vaihdella käytettävissä olevien verkkojen mukaan.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.