Puhelimet ja tabletit

Osta älypuhelimet Scandinavian Photolta. Valikoimastamme löydät puhelimia suosituilta tuotemerkeiltä kuten Apple, Samsung ja Xiaomi. Älä unohda ostaa myös kaiuttimet, LED-valot tai muita lisätarvikkeita, jos haluat valo- tai videokuvata puhelimella.

345 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Tallennuskapasiteetti
Väri
Käyttöjärjestelmä
Näytön koko
SIM-korttipaikka
Syvyys
Kaksi SIN-korttipaikkaa
Muistikorttipaikka
Takuu
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.