Profoto OCF Softbox 1x3'
Artikkeli: 1017641

Profoto OCF Softbox 1x3'

OCF Softbox 1x3'

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:

Valitse Muita vaihtoehtoja

159 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Suunnattua valoa softgridin avulla
Kiinnitä Softgrid softboxiisi, saat täydellisen sivuvalon. Softgridiä voidaan käyttää myös luomaan pitkiä ja tasaisia korostuksia pehmeillä reunoilla.

OCF Softboxit on räätälöity nopeiksi ja helpoiksi on-location-kuvauksen aikana.

Monien muiden softboxien tapaan OCF Softboxit  luovat pehmeää ja imartelevaa valoa. Muista softboxeista poiketen nämä softboxit on kuitenkin tehty ainutlaatuisesta materiaalista, joka on sekä kevyttä että tekee kokoontaitosta ja avaamisesta helppoa. Lisäksi niissä on paikalleen ommellut diffuusorit, patentoidut speedringit ja värikoodatut antennit. Liittäessäsi kaikki yhteen, saat softboxin, joka on nopeampi ja helpompi ottaa käyttöön kuin mikään muu markkinoilla oleva softbox. 

Ominaisuudet:

  • Luo pehmeää ja imartelevaa valoa
  • Värikoodatut antennit ja paikalleen ommellut diffuusorit nopeuttavat ja helpottavat asennusta ja purkua
  • Kompakti ja kevyt
  • Valmistettu korkealaatuisista kankaista
  • Voidaan käyttää rasterin kanssa tarkempaan valonmuodostukseen

Huom! Profoto Speedring OCF vaaditaan asentamiseen (myydään erikseen).

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.