Profoto OCF Softbox 1.3x1.3'
Artikkeli: 1017637

Profoto OCF Softbox 1.3x1.3'

OCF Softbox 1.3x1.3'

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
108,996 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Neliskulmainen softbox
Pienen kokonsa ansiosta sopii tämä neliskulmainen softbox ihanteellisesti sinulle, joka haluat pysyä liikkeessä kuvatessasi.

OCF Softboxit on räätälöity nopeiksi ja kevyiksi on-location -valokuvauksen aikana.

Monien muiden softboxien tapaan luovat OCF Softboxit pehmeää ja imartelevaa valoa. Muista softboxeista poiketen on nämä kuitenkin tehty ainutlaatuisesta materiaalista, joka on sekä kevyttä että tekee kokoontaitosta ja avauksesta helppoa. Lisäksi niissä on paikalleen ommellut diffuusorit, patentoidut speedringit ja värikoodatut antennit. Liittäessäsi kaiken tämän yhteen, saat softboxin joka on nopeampi ja helpompi ottaa käyttöön kuin mikään muu markkinoilla oleva softbox.

Ominaisuudet:

  • Luo pehmeää ja imartelevaa valoa
  • Värikoodatut antennit ja paikalleen ommellut diffuusorit nopeuttavat ja helpottavat asennusta ja purkua
  • Kompaktit ja kevyet
  • Valmistettu korkealaatuisista kankaista
  • Voidaan käyttää rasterin kanssa tarkempaan valonmuodostukseen

Huom! Profoto Speedring OCF vaaditaan asentamiseen (myydään erikseen).

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.