Olympus OM-D E-M5 Mark III Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Silver
Artikkeli: 1046094

Olympus OM-D E-M5 Mark III Silver

Maksimaalista suorituskykyä pienessä formaatissa

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • 20 megapikselin Live MOS Micro 4/3-kenno jossa on 5,5-askeleen kuvanvakaaja
 • Tehokas TruePic prosessori ja AF-siru
 • 4K DCI ja C4K videokuvaus sekä 120fps Full HD Slow Motion

Valitse Väri

1 089 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tehokas ja pieni järjestelmäkamera

Pienen painon ja tehokkaan suorittimen ansiosta, Olympus OM-D E-M5 Mark III tuottaa maksimaalista suorituskykyä pienessä formaatissa. 4K-videokuvaus, luotettava kuvanvakain ja nopea automaattitarkennus tekee siitä näppärän ja edullisen harrastelijakameran!

Ominaisuudet

 • 20 megapikselin Live MOS Micro 4/3-kenno jossa on 5,5 askelinen kuvanvakain (6,5 askeleen kuvanvakautus Sync IS kautta jos objektiivissa on kuvanvakain)
 • Tehokas TruePic VIII prosessori jossa on kaksinkertainen Quad Core-järjestelmä ja AF-siru
 • 121 Cross-type vaiheentunnistavaa ja kontrastiin perustuvaa AF-pistettä
 • 4K DCI ja C4K video ja 120fps Slow Motion Full HD
 • Live Composite – Pitkä valotus Live View-toiminnon kanssa ja valomaalaus
 • Sääsuojattu ja kestää jopa -40°C pakkasta
 • Pieni ja kevyt, paino ainoastaan 414 grammaa (akun kanssa)

Pieni voimapaketti aktiiviselle kuvaajalle

OM-D E-M5 kameran leveys on 12,5 cm, syvyys 5 cm ja painaa ainoastaan 414 grammaa akun kanssa. Kamerassa on sama prosessori kuin Olympuksen lippulaivassa OM-D E-M1 Mark II , eli TruePic VIII. Prosessori vähentää kohinaa korkeammilla ISO-arvoilla, vähentää kuvan vääristymiä ja tehostaa automaattitarkennusta.

Automaattitarkennus on merkittävästi parannettu aikaisempiin malleihin verrattuna. 121 ristikkäistä AF-pistettä käyttää kennon koko leveyttä, tukee silmän tarkennusta ja erityinen automaattitarkennus-piiri tuottaa nopean ja tarkan seurannan, jopa 10 k/s RAW-tilassa. Kamerassa on myös Pro Capture Mode -tila, jonka avulla voit kuvata jopa 30 kuvaa sekunnissa, sekä Pre Burst, joka ottaa 14 kuvaa sekunnissa kun laukaisin on puoliksi painettuna.

Live Composite, Focus Bracketing ja Focus Stacking

Jos haluat kuvata pimeässä pitkillä valotuajoilla tai jos haluat valomaalata, tulet arvostamaan Live Composite -ominaisuutta. Se on erityinen sekvenssikuvaus, joka ottaa monia eri valotuksia pidemmällä valotusajalla ja yhdistää ne kirkkaiden kohtien perusteella - antaen näin hyvän näköisiä yökuvia, joissa on paljon vähemmän ylivalotuksen riskiä.

Focus Bracketing ja Focus Stacking ovat käsitteitä, joissa yhdistetään useita kuvia vaihtelevalla tarkennuksella, jolloin saadaan teräviä kuvia suurilla terävyysalueilla, myös isoilla aukoilla. OM-D E-M5 Mark III kameralla voit kuvata jopa 999 kuvaa kymmenellä eri tarkennustasolla, jotka voidaan yhdistää myöhemmin jälkikäsitelyssä. Vaihtoehtoisesti voit myös yhdistää kahdeksan kuvaa vaihtelevalla tarkennuksella, suoraan kamerassa.

Korkearesoluutionen still- ja videokuvaus

Tripod High Res Mode on hyödyllinen ominaisuus maisema- ja tuotekuvaajille! Sen avulla voit ottaa 50 megapikselin kuvia siirtämällä kennon sijaintia ja yhdistämällä kahdeksan eri valotusta.

EM-5 Mark III sopii myös elokuvantekijälle. Kameralla voit tallentaa tasaista 4K UHD (3840 x 2160) videota 30 k/s  ja 102 Mbit/s nopeudella, C4K (4096 x 2160) videota 24 k/s, 237 Mbit/S ja Full HD 120 k/s nopeudella. AF-siru toimii myös vaiheentunnistavalla automaattitarkennuksella videokuvaamisen aikana ja saat myös puhtaan HDMI-lähdön, jos haluat käyttää ulkoista näyttöä.

Toimitukseen sisältyy

 • Olympus OM-D E-M1 Mark II kamerarunko
 • Akku BLS-50
 • Laturi
 • USB-kaapeli
 • Olkahihna
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.