Olympus M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1,8
Artikkeli: 318136

Olympus M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1,8

M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1,8

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Erinomainen muotokuvaobjektiivi
  • Objektiivi on valovoimainen ja tuottaa kauniin bokeh-efektin
299 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Olympus AF 45/1,8 ED Zuiko Digital

Tämä objektiivi on suorituskykyinen ja hinnaltaan edullinen. Siksi se on loistava lisä jokaisen innokkaan valokuvaajalle kalustoon. Suuren valovoiman ja ensiluokkaisen linssitekniikan ansiosta se on ihanteellinen muotokuviin niin, että ihmiset todella erottuvat, tausta on kauniin epäterävä ja kontrastit ovat voimakkaat.

Se soveltuu myös videokuvaukseen, koska se mahdollistaa huippulaatuisten videoleikkeiden kuvaamisen äärimmäisen nopealla tarkennuksella. Ja kaiken tämän lisäksi se on myös hyvännäköinen - kompakti runko hienolla metallimaisella ulkopinnalla ja täydennettynä vaihdettavilla koristerenkailla, jotka soveltuvat täydellisesti eri PEN-kameroiden väreihin.

Toimitukseen sisältyy

  • Etummainen objektiivin suoja LC-37B
  • Takimmainen objektiivin suoja LR-2
  • Takuukortti
  • Ohjekirja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.