Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4,0 IS PRO
Artikkeli: 1024733

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4,0 IS PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4,0 IS PRO

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Kiinteä teleobjektiivi vastaa 600 mm
  • Korkea kirkkaus ja yhteensopiva lisävarusteena saatavien puhelinkeskusten kanssa
  • Sisäänrakennettu kuvanvakautus, joka toimii hyvin kameran kanssa
2 569 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Olympus M.Zuiko Digital ED 300 mm f/4,0 IS PRO

Kompaktinkokoinen teleobjektiivi, joka vastaa 600 mm täyden koon kennolla ja jossa on sisäänrakennettu kuvanvakain. Tämä objektiivi sopii sinulle, joka haluat maksimaalisen liikkuvuuden ja joustavuuden; objektiivi painaa vain 1270 grammaa ja sen pituus on 227 mm. Hyödynnä Olympus-kamerasi täysi potentiaali ja saat erittäin nopean automaattitarkennuksen (vähemmän kuin 300 millisekuntia).

Objektiivin kuvanvakain synkronoidaan kameroista OM-D E-M1 ja E-M5 Mark II löytyvän 5-akselisen järjestelmän kanssa. Saat lopputuloksen, joka vastaa kuutta askelta, ja varmistat kuvauskohteen tärähdyksettömän toiston etsimessä, terävät kuvat ja paljon vähemmän tärinää videoidessasi käsivaraisesti.

Pölyn-, roiskeen- ja pakkasensuojauksen ansiosta objektiivi selviää voimakkaista vesikuuroista, kosteista ympäristöistä, hiekkamyrskyistä ja monesta muusta tilanteesta. Objektiivi on siis täydellinen luontokuviin ja ulkona tapahtuvan urheilun kuvaamiseen kovissa olosuhteissa. Lisäksi objektiivin lähin tarkennusetäisyys on vain 1,4 metriä.

Hyödyt:

  • Kompakti, kevyt ja vakaa
  • Tarkennuskytkin (Focus Clutch); vaihda esisäädettyjen tarkennuspisteiden ja objektiivin nopean automaattitarkennuksen välillä
  • Kolme helposti tavoitettavissa olevaa katkaisijaa
  • Fn-nappia voit räätälöidä 27 mahdollisella toiminnolla
  • Lähin tarkennusetäisyys 1,4 metriä
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.