Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4,0 IS PRO
Artikkeli: 1024733

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4,0 IS PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4,0 IS PRO

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Säänkestävä rakenne
 • Korkea valovoima ja yhteensopiva telejatkeiden kanssa
 • Movie & Still Compatible (MSC) mekanismi äänettömään automaattitarkennukseen
2 569 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Olympus M.ZUIKO 300mm f/4,0 IS PRO (600 mm kinovastaava) on vain kolmanneksen tyypillisten 600 mm:n DSLR-objektiivien koosta ja painosta. Se on tarpeeksi ketterä käsivaralta kuvattaessa ja tarpeeksi kompakti kannettavaksi vaativimmillekin retkille, sillä se painaa vain 1,27 kg. Alan ensimmäinen 5‑akselinen Sync IS -teknologia käyttää rungon ja objektiivin sisäistä vakautusta, joka tuottaa harmonisesti kuuden aukon kompensoinnin ja uskomattoman teräviä, yksityiskohtaisia valokuvia.

Ominaisuudet

 • Synkronoitu kuvanvakaaja
 • Säänkestävä rakenne
 • Lyhin tarkennusetäisyys 1,4 metriä
 • Yhteensopiva telejatkeiden kanssa
 • Movie & Still Compatible (MSC) mekanismi äänettömään automaattitarkennukseen
 • Manual Focus Clutch -mekanismi
 • Ohjelmoitava FN-painike

Synkronoitu kuvanvakaaja

M.ZUIKO 300mm f/4,0 IS PRO -objektiivin sisäinen vakautus toimii täydellisessä yhteistyössä OM-D-kameroiden 5-akselisen kuvanvakaimen kanssa ja tarjoaa uskomattoman 6 suljinajan askeleen kompensaation, varmistaen terävät ja selkeät telekuvat jopailman jalustaa. Tutki ainutlaatuisia kulmia, kuten maatasosta otettavia makrokuvia ja yläpuolelta kuvattuja luontokuvia. Sync IS mahdollistaa myös nopeimman ja tarkimman automaattitarkennuksen luokassaan, johon kuuluvat myös 600 mm vastaavat DSLR-objektiivit. Sync IS on saatavilla kameroissa, kuten E-M1-, E-M5 Mark II-, PEN-F-, E-M1 Mark II-, E-M1X- ja E-M5 Mark III.

Optimaalinen optiikka

M.ZUIKO 300mm f4.0 IS PRO -objektiivin ylellinen suunnittelu sisältää 3 Super ED -linssiä, 3 HR-linssiä ja 1 E-HR-linssin, jotka vähentävät dramaattisesti värihäiriöiden ja kromaattisten virheiden esiintymistä, jotka ovat yleisiä super-teleobjektiiveissa. Uuden pinnoitusteknologian, Z Coating Nano, lisääminen vähentää merkittävästi haamukuvia ja heijastumia ja tarjoaa terävän, selkeän kuvanlaadun.

Valmiina haastaviin olosuhteisiin

Objektiivissa on säänkestävä rakenne, joten se sopii hyvin ankariin ympäristöihin, kuten pölyyn ja sateeseen. Yhdessä säätiiviiden OM‑D -kamerarunkojen kanssa sinun ei tarvitse koskaan huolehtia sää- tai ympäristöolosuhteista riippumatta siitä, minne kuvausharrastuksesi vievätkin sinut.

Isoja kuvia pienistä kohteista

Vain 1,4 m vähimmäistarkennusetäisyydellä ja enintään 0,48x (35 mm vastaava) suurennuksella tämä superteleobjektiivi on yhtä taitava lähikuvissa tuottaen upeita suurennoksia makrokuvauksissa. MC-14 1.4x telejatkeen lisäämisen myötä suurin suurennus hyppää 0,67-kertaiseksi säilyttäen saman lyhimmän tarkennusetäisyyden.

Edistyneet toiminnot

Movie & Still Compatible (MSC) mekanismin sisällyttäminen tekee automaattitarkennuksen toiminnasta täysin äänetöntä. Yhdistettynä OM-D-kameran hiljaiseen tilaan (sähköinen suljin), voit valokuvata arkoja luonnon kohteita sekä sisätapahtumia, jotka edellyttävät täydellistä hiljaisuutta. M.ZUIKO 300mm f/4,0 IS PRO -objektiivissa on käytännöllinen Manual Focus Clutch -mekanismi, joka tekee automaattitarkennuksesta manuaalitarkennukseen siirtymisen erittäin nopeaksi. Objektiivin sivulla on myös tarkennusrajoituskytkin, IS-kytkin ja ohjelmoitava L-Fn-painike (27 eri toimintoa). Sisäänrakennettu sisäänvedettävä vastavalosuoja tarjoaa lisäsuojaa hajavaloa vastaan ja irrotettava jalustan pohjalevy on varustettu pikakiinnityssovittimella.

Toimitukseen sisältyy

 • Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4,0 IS PRO
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.