Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO
Artikkeli: 1019749

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm f/2,8 PRO

Valovoimainen ja säänkestävä laajakulmalinssi

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • Jatkuva f/2,8 aukko koko polttovälille
  • AF/MF-kytkin etäisyysasteikolla
  • Objektiivi on säänkestävä
1 199 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Olympus AF 7-14 mm f/2,8 ED Pro M.Zuiko Digital
Tämä Olympuksen laajakulmazoomi on kompakti, kevyt ja siinä on erinomainen optinen suorituskyky reunasta reunaan. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi tähtitaivasta kuvattaessa, kun tähdet heijastuvat pyöreinä valopisteinä kuvan reunoilla. Objektiivissa voit helposti vaihtaa manuaalisen ja automaattitarkennuksen välillä. Objektiivin alaosassa on L-Fn-painike, jonka kautta helposti pääset omille asetuksille.

Objektiivissa on yksitoista erillistä suojatiivistettä ja f/2.8 aukko joka helpottaa käsivaralta kuvaamisen sekä yöllä että päivällä.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.