Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 Pro
Artikkeli: 1029092

Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 Pro

M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 Pro

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Kiinteä normaaliobjektiivi, joka vastaa 50mm polttoväliä
  • Suuri valovoimakkuus tekee objektiivista sopivan muotokuviin ja valokuvaamiseen hämärässä
  • Kestävä rakenne ja AF/MF -kytkin etäisyysasteikolla
1 149 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,2 Pro on äärimmäisen valovoimainen objektiivi, joka vastaa 50mm. Objektiivi on pöly-, sade- ja pakkassuojattu sekä varustettu nopealla automaattitarkennuksella, joten voit ottaa sen mukaasi mihin tahansa.

Ominaisuudet

  • Vastaa 50 mm
  • Erittäin suuri valovoima (f1,2)
  • Nopea ja tarkka automaattitarkennus
  • Z Coating Nano vähentää heijastumia
  • Suuri resoluutio koko kuvan alalla

Olympus PRO-sarja

PRO-sarja koostuu Olympuksen kestävimmistä objektiiveista. Sääsuojaus kosteutta ja pölyä vastaan tekee näistä objektiiveista oivalliset jopa rankkoihin olosuhteisiin. Objektiivit on varustettu kätevällä ratkaisulla tarkennuksen vaihtamiseen manuaaliseksi vetämällä tarkennusrenkaasta.

Klassinen kuvakulma modernilla tekniikalla ja suurella valovoimalla

50mm on pidetty ja monipuolinen kuvakulma. Ammattivalokuvaajat vaativat sen yhdistämistä täsmälliseen terävyyteen, todella lyhyeen syväterävyyteen ja nopeaan ja tarkkaan automaattitarkennukseen. Yhdistettynä Olympus PEN- ja OM-D -kameroihin tekee objektiivi hämärässä kuvaamisesta nautinnollista.

Taustasumennos pääosassa

Valovoiman ollessa f1,2 siirtyy kaikki huomio taustasumennokseen. 9-lehtisen aukon ja erityisen linssielementtien yhdistelmän ansiosta sumennos pysyy pehmeänä ja samanlaisena koko kuvan alalla. Samalla säilytetään terävyys reunasta reunaan.

Z Coating Nano

Olympus Z Coating Nano -pinnoite estää häiritsevien heijastumien ilmenemistä. Tuloksena on puhtaampi kuva joka ei vaadi yhtä paljon jälkikäsittelyä.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.