Olympus Äänitallennin WS-852 hopea
Artikkeli: 1023625

Olympus Äänitallennin WS-852 hopea

Äänitallennin WS-852 hopea

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
59 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sopivat lisävarusteet

Olympuksen WS-852-äänitallennin sopii sinulle, joka tarvitset kirkasta ääntä ja fiksun, helpon tallentimen. Yksikkö on pieni ja näppärä, ja pidät sitä helposti kädessä tai asetat sen pöydälle integroidun telineen kanssa. Kaikissa WS-tallentimissa on kalenterihaku, kohtausvalinta, index-merkintä sekä Noise Cancel-toiminto, ja se tarjoaa erinomaista korkeaherkkyyksistä stereoääntä henkilökohtaisten muistiinpanojen, tapaamisten tai keskusteluiden tallentamiseen.

Hyödyt:

  • Kaksi suunnattua mikrofonia antavat autenttisen stereotallennuksen tunteen
  • Intelligent Auto antaa sinulla aidon tunteen mikrofoneista tallennettaessa
  • 3,5 mm mikrofonisisääntulo ja myös 3,5 mm kuulokeliitäntä
  • Sisäänrakennettu teline helppoa asettelua varten ja pöydän kautta tulevien häiriöäänien välttämistä varten
  • Tallennusmuoto MP3
  • Simple Mode tekee tallennuksesta helppoa myös aloittelijalle
  • Pieni, mutta suuri ja selkeä näyttö

Äänitallennin toimii 3 kpl AAA-paristoilla, virta-aika noin 100 tuntia. Tallennus MicroSD-kortille tai 4 GB sisäiseen muistiin.

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.