Micro 4/3-objektiivit

Micro 4/3, jota kutsutaan myös MFT:ksi, on alunperin Olympuksen ja Panasonicin kehittämä objektiivikiinnitys. Nykyään Micro 4/3-kiinnityksellä varustettuja objektiiveja käytetään Olympuksen, Panasonicin, Blackmagic Designin ja DJI:n valmistamissa kameroissa. Meillä on laaja valikoima Micro 4/3 -linssejä suosituimmilta valmistajilta, kuten OM System, ​​Samyang, Sigma ja Voigtländer. Autamme sinua löytämään parhaan objektiivin tarpeisiisi, halusitpa sitten kuvata eläimiä ja luontoa, muotokuvia tai urheilua. Hanki omasi suoraan verkkokaupastamme kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella.

86 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.