OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6,3 IS
Artikkeli: 1061989

OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6,3 IS

Nopea ja säänkestävä telezoom

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Monipuolinen polttoväli
  • Suojattu pölyä ja kosteutta vastaan
  • Kuvanvakautus koko zoomausalueella
2 699 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tutustu luonnon salaisuuksiin OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6.3 IS -objektiivilla. Se on suunniteltu luonnonystävälle ja vangitsee helposti pieniä lintuja ja kaukaisia kohteita jopa 1200 mm:n polttovälillä (vastaa 35 mm) ja 0,7-kertaisella suurennuksella. Sen kompakti, sääsuojattu rakenne varmistaa luotettavan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Ominaisuudet

  • Telezoom, joka vastaa 300-1200 mm 35 mm:n kamerassa
  • Suojattu pölyä ja kosteutta vastaan
  • Kuvanvakautus koko zoomausalueella
  • Kompakti ja kevyt muotoilu

5-akselinen kuvanvakain

Tämä objektiivi on varustettu sisäänrakennetulla kuvanvakautusmekanismilla. Kun se yhdistetään 5-akseliseen IS-kuvanvakautukseen, se tarjoaa jopa 6 askeleen pidemmän suljinajan. Tämä kuvanvakain mahdollistaa vakaat käsivarakuvat, erityisesti supertelekuvauksessa ja heikossa valaistuksessa, mikä vähentää jalustan tarvetta ja antaa käyttäjän keskittyä hetkien tallentamiseen luonnossa.

Säänkestävä rakenne

M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6.3 IS on IPX1-luokiteltu, joten voit kuvata jopa kaikkein äärimmäisimmissä sääolosuhteissa. Objektiivin pöly- ja roiskeenkestävä rakenne antaa optimaalisen suojan sadetta, lunta ja pölyä vastaan.

Pitkä kantama

150-600 mm:n polttoväli antaa sinulle todella hyvän mahdollisuuden päästä lähelle luontoa ja villieläimiä. Voit helposti löytää kohteen pienentämällä zoomin 150 mm:in ja sitten zoomata lähemmäksi.

Toimitukseen sisältyy

  • OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6,3 IS
  • LH-103 Vastavalosuoja
  • Linssin etu- ja takasuojukset
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.