Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1,8G
Artikkeli: 319968

Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1,8G

Joustava ja valovoimainen potrettiobjektiivi,

Verkkokauppa
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • Joustava objektiivi sekä lemmikkien että ihmisten kasvokuviin.
  • Korkea valovoimakkuus antaa lyhyen syväterävyyden
  • Hiljainen ja nopea automaattitarkennus
499 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Nikon 85/1,8 AF-S

Objektiivi on klassisen polttovälin (85 mm) ja suuren himmenninaukon (f/1,8) oivallinen yhdistelmä. Objektiivi antaa pehmeän, kauniin taustasumennuksen (bokeh) ja on ihanteellinen muotokuviin. Iso aukko sopii myös mainiosti hämärissä olosuhteissa Objektiivi on pieni ja kevyt ja siinä on hiljainen automaattitarkennusmoottori. Se sopii sekä Nikonin FX-kameroiden että pienempiin DSLR kameroiden kanssa, joissa ei ole sisäänrakennettua automaattitarkennusta.

Toimitus sisältää:
Vastavalosuoja HB-62 ja suojukset eteen ja taakse.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.