Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1,4G
Artikkeli: 314077

Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1,4G

AF-S Nikkor 85mm f/1,4G

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
1 599 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua


Nikon AF-S 85/1,4G
Nikon SLR FX-muodossa oleva keskipitkä ammattimainen teleobjektiivi suuren aukon (f/1,4) kanssa. Uusi legendaarinen Nikkor, jonka optinen rakenne ja suorituskyky on erinomainen. Nikonin nanokidepinnoitus vähentää haamu ja heijastumis vaikutuksia. Pyöreä aukko yhdeksän-terän kanssa tarjoaa sujuvaa ja miellyttävää epätarkkuutta.

Myyntipaketti sisältää
Vastavalosuojan (HB-55), etu/taka linssisuojus (LF-1, LC-77), objektiivipussi (CL-1118)

Muistathan!
Osta neutraalinen suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi. Löydät tarvitsemasi lisävarusteet Lisävaruste-painikkeen alta.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.