Nikon AF-S Nikkor 28mm f/1,8G
Artikkeli: 321749

Nikon AF-S Nikkor 28mm f/1,8G

AF-S Nikkor 28mm f/1,8G

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
489 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Nikon AF 28/1,8G AF-S
Kiinteä objektiivi tilanteihin, joissa haluat kuvata laajasta näkökulmasta, kuten maisema-, kaupunki ja sisätiloissa. Suurella aukolla, kuvaat teräviä kuvia myös hämärässä ja saat myös mukavan taustan sumennuksen.

Objektiivi tarjoaa hiljaisen ja tarkan automaattitarkennuksen ja on valmisettu minimoimaan poikkeamia ja korjamaan vääristymisiä tai heijastumisia.

Myyntipaketti sisältää
Etu -ja takasuojus, vastavalosuoja HB-64, suoja CL-0915


Muistathan!
Osta neutraali suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi.
Löydät tarvitsemasi lisävarusteet Lisävaruste-painikkeen alta.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.