Nikon AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2,8G
Artikkeli: 318181

Nikon AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2,8G

AF-S DX Micro Nikkor 40mm f/2,8G

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
299 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Nikon AF 40/2,8G AF-S DX Micro Nikkor

DX-kiinnityksen ja APS-C kennokoon 40 mm:n makro-objektiivi. Lähikuviin soveltuvan, valovoimaisen objektiivin suurin aukko on f/2.8 ja kuvaussuhde 1:1. Nikonin ainutlaatuinen SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa hiljaisen automaattitarkennuksen, joten voit ottaa lähikuvia häiritsemättä kuvauskohdetta. Suuri aukko auttaa erottamaan kohteen taustasta, joka jää kauniin sumeaksi, ja saamaan tarkkoja kuvia heikossakin valaistuksessa.
Tarkkojen yksityiskohtien tallentamiseen suunniteltu, helppokäyttöinen objektiivi soveltuu niin lähikuviin, yleiskuviin kuin muotokuviinkin.

Myyntipaketti sisältää:

  • Nikkor AF 40/2,8G AF-S DX Micro
  • Objektiivilaukku CL-0915
  • Vastavalosuoja HB-61
  • Objektiivisuojus LC-52


Muistathan!
Osta neutraali suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi.
Löydät tarvitsemasi lisävarusteet Lisävaruste-painikkeen alta.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.