MicroConnect

Hanki MicroConnectin kaapelit kamerallesi, matkapuhelimellesi, tietokoneellesi, näytöllesi, kaiuttimillesi ja laitteillesi. Tarjoamme laajan valikoiman HDMI-, verkko-, USB-, Displayport-, jakajia ja sovittimia sisältäviä kaapeleita. MicroConnect tarjoaa korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Tutustu laajaan MicroConnect -valikoimaamme täällä ja tee ostos suoraan verkosta nopealla toimituksella.

78 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Kaapelityyppi
Koko
USB-standardi
Väri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.