MicroConnect

Hanki MicroConnectin kaapelit kamerallesi, matkapuhelimellesi, tietokoneellesi, näytöllesi, kaiuttimillesi ja laitteillesi. Tarjoamme laajan valikoiman HDMI-, verkko-, USB-, Displayport-, jakajia ja sovittimia sisältäviä kaapeleita. MicroConnect tarjoaa korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Tutustu laajaan MicroConnect -valikoimaamme täällä ja tee ostos suoraan verkosta nopealla toimituksella.

81 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Kaapelityyppi
Koko
USB-standardi
Väri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.