Tehokkaita pöytäkoneita kaikille sisällöntuottajille

Ångström Header.png

Me Scandinavian Photolla olemme kehittäneet pöytätietokoneita asiakkaitamme ajatellen. Tietokoneet valmistetaan Ruotsissa huolellisesti valituista komponenteista ja rungoista. Koneet ovat varustettu tehokkailla jäähdytysjärjestelmillä, jotta ne pystyvät käsittelemään raskaampiakin ohjelmistoja ja sovelluksia. Tutustu räätälöityjen pöytäkoneiden etuihin, jotka ovat testattu, sisältävät tunnettujen valmistajien laadukkaita komponentteja ja omaavat täyden takuun. Nämä koneet ovat täynnä suorituskykyä ja sisältävät Windows 11 käyttöjärjestelmän ilman ylimääräisiä kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Studio -sarja

Studio ja Studio Pro ovat ylivoimaisesti tehokkaimpia pöytäkoneitamme, jotka pystyvät käsittelemään suuria projekteja ilman rajoituksia. Ne ovat varustettu nopeilla DDR5-muisteilla ja 10 Gbit/s verkkokorteilla nopeimman mahdollisen vasteen ja tiedonsiirron takaamiseksi. Mukana tulevan näytönohjaimen lisäksi näissä koneissa on ylimääräinen PCIe-paikka toiselle näytönohjaimelle. Runsaan RAM-muistin ansiosta suurempien ja useiden projektien yhtäaikainen työskentely sujuu vaivatta. Koneissa on hieman suurempi kotelo, jossa on tilaa kahdelle näytönohjaimelle. Tehokkaan vesijäähdytyksen ansiosta koneiden lämpötila pysyy vakiona vaativista töistä huolimatta.

Ominaisuudet

 • 13. sukupolven Intel Core i9
 • Uusimman sukupolven GeForce RTX -grafiikka
 • Ylimääräinen PCIe-paikka
 • ProArt Emolevy DDR5-tuella
 • Sisäänrakennettu 10Gbit/s verkkokortti
 • 1200W virtalähde
 • 4-portin Thunderbolt
 • Hiljainen vesijäähdytysjärjestelmä näytöllä
 • Suurempi vaimennettu runko
 • WiFi 6E-tuki
 • Windows 11 Home tai Pro

Varastontyhjennys – rajoitettu erä

Studio ja Studio Pro

 • Ylimääräinen PCIe-paikka
 • ProArt Emolevy DDR5-tuella
 • Sisäänrakennettu 10Gbit/s verkkokortti
 • 4-portin Thunderbolt
 • 1000W virtalähde
 • Hiljainen vesijäähdytysjärjestelmä näytöllä
 • Suurempi vaimennettu runko
 • WiFi 6E-tuki
 • Windows 11 Home tai Pro

Tartu tilaisuuteen! Viimeinen mahdollisuus hankkia viime sukupolven tehokkaita Studio ja Studio Pro -tietokoneita alennetuin hinnoin! Rajoitettu määrä kampanjatuotteita varastossa.

Creator -sarja

Creator ja Creator Pro ovat korkean suorituskyvyn pöytäkoneita, jotka soveltuvat animaatioiden, digitaalisen taiteen jälkikäsittelyyn ja graafiseen suunnitteluun. Työskentele saumattomasti suurten valokuva- tai grafiikkaprojektien kanssa. Koneet ovat varustettu tehokkailla näytönohjaimilla ja prosessoreilla, jotka ovat valmiita suorituskykyä vaativiin 3D-projekteihin. Komponentit ovat koottu ääntä vaimentavaan runkoon ja vesijäähdytys takaa tehokkaan ja hiljaisen jäähdytyksen. Nämä tietokoneet ovat myös erinomaisia ​​valintoja, kun haluat yhdistää työn ja vapaa-ajan.

Editor -sarja

Editor Light ja Editor sisältävät tehokkaan näytönohjaimen ja prosessorin sekä runsaasti RAM-muistia, mikä tekee kuvien muokkaamisesta helppoa ilman, että hitaat latausajat häiritsevät. Tehokas näytönohjain vähentää prosessorin kuormitusta graafisen editoinnin aikana ja sallii tietokoneen ylläpitää tasaisemman lämpötilan. Nämä ovat hyviä valintoja vakaaksi yleistietokoneeksi videonhallintaan, musiikin tallentamiseen tai pelaamiseen. Editor Light on rakennettu pienempään koteloon, joka vie vähemmän tilaa.

Windows Logo.png

Windows 11 on Microsoftin uusin käyttöjärjestelmäversio. Windows 11 on saanut uuden ja päivitetyn muotoilun pehmeillä muodoilla. Aloitusvalikkoa on helpompi tarkastella ja muokata tarpeidesi mukaan. Saat suosituksia eniten käyttämiesi sovellusten perusteella, jotta työnkulkusi olisi mahdollisimman saumaton. Kaikki on optimoitu tarjoamaan sinulle parhaan käyttökokemuksen.

Ångströmin pöytätietokoneissamme on esiasennettu Windows 11 - täysin ilman bloatwarea. Tämä tarkoittaa sitä, että koneeseen ei ole esiasennettu kolmannen osapuolen sovelluksia tai muita ohjelmistoja, jotka eivät kuulu käyttöjärjestelmään.

Windows 11 Home ja Windows 11 Pro

Windows 11 Home sopii sinulle, joka työskentelet yksin tai kun käytät tietokonetta pääasiassa kotikäytössä. Sinulla on kaikki päivittäiseen käyttöön tarvittavat toiminnot ja turvatoiminnot.

Windows 11 Pro on suunnattu enemmän yrityskäyttöön. Se sopii myös niille, jotka työskentelevät ryhmissä ja tarvitsevat lisäsalaustoimintoja.

Kolmen vuoden täysi takuu

Kaikilla räätälöidyillä tietokoneillamme on kolmen vuoden täysi laitteistotakuu. Takuu jatkuu, vaikka päätät vaihtaa tietokoneen komponentit.*

*Ei ole voimassa, jos komponentit ovat vahingoittuneet käyttäjän virheen tai ohjelmistovian vuoksi.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.