Joustavat sp.tech tietokonepöydät

Paranna työpisteen ergonomiaa

nopeasti ja helposti

Tietokonepöytä läppärille, näytölle ja näppäimistölle

sp.tech tietokonepöydässä on kaasujousella säädettävä korkeus, jonka avulla pöytä voidaan säätää mieleisekseen. Tämä on joustava pöytä, jonka voit sijoittaa keittiöpöydälle tai studioon kun haluat enemmän tilaa tietokoneelle, näytölle ja näppäimistölle. Pöydän pinta on kestävyyden lisäämiseksi käsitelty ja siinä on metallista valmistettu kehikko, joka tekee siitä vakaan.

Säädettävä työpöytä studiolle

Käytä sp.techin joustavaa työpöytää studiossa tai kotona. Pöytien korkeutta on helppo säätää ja niitä on saatavana sekä pyörillä että ilman. Pöytiä voidaan käyttää studiossa tai kannettavien tietokoneiden ja lisävarusteiden alustana.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.