Löydä sopiva jalusta

Jalustapaketit kameroille ja puhelimille

Jalusta eli kolmijalka on tärkeä apuväline valokuvauksessa. Jalustapakettien mukana toimitetaan pääsääntöisesti yhteensopiva kuulapää, johon voit kiinnittää kameran tai puhelintelineen. Kuulapää mahdollistaa kameroiden ja puhelimien eri asennot ja helpottaa kuvakulmien hienosäätöä. Jalusta antaa sinulle vakaan kuvausalustan, jonka avulla vangitset veitsenteräviä valokuvia ja tallennat vakaata videokuvaa. Se vähentää myös käsien kuormitusta, kun sinun ei tarvitse pitää kameraa tai kännykkääsi kädessä.

Löydät kaikki jalustapaketit valokuvaukseen täältä.

Videojalustapaketit pehmeitä kameran liikkeitä varten

Videojalustapaketilla saat pehmeät ja upeat liikkeet, kun vaihdat kameran asentoa tai kuvattavaa kohdetta. Videojalustapakettiin sisältyy usein nestevaimennettu videopää, joka tuottaa yksinkertaisesti ammattimaisemman ilmeen videoihisi. Voit kiinnittää kameran tai puhelintelineen suoraan videojalustan pikakiinnityslevyyn.

Löydät kaikki videojalustapaketit täältä.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.