Hawk-Woods I-PW5 D-tap to USB-C Power-Con 40cm
Artikkeli: 1048189

Hawk-Woods I-PW5 D-tap to USB-C Power-Con 40cm

D-tap - USB-C -kaapeli

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • USB-C - D-Tap
  • Tuottaa 5V
  • 40 cm pitkä
99 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Hawk-Woods I-PW5 tuottaa 5 voltin säädetyn virran power-con- (D-Tap) -liitännästä, joka päättyy USB-C-liittimeen. 5 voltin jännitteellä tämä kaapeli on ihanteellinen matkapuhelimen lataamiseen ja 5 voltin audio- / cine-laitteisiin.

Hyvä tietää! Tätä kaapelia ei voi käyttää kannettavien tietokoneiden virran syöttämiseen USB-C-liitännällä.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.