Godox Ving V860II / Fuji
Godox Ving V860II / Fuji
Godox Ving V860II / Fuji
Godox Ving V860II / Fuji
Godox Ving V860II / Fuji
Godox Ving V860II / Fuji
Godox Ving V860II / Fuji
Artikkeli: 1039599

Godox Ving V860II / Fuji

Tehokas kamerasalama Fujfilm-kameralle

Varastotilanne
Varastossa
  • Godox Wireless X -järjestelmä
  • Nopea synkronointi ja automaattinen salama helppoa ja nopeaa kuvaamista varten
  • Tehokas 2000 mAh akku tarjoaa jopa 650 välähdystä yhdellä latauksella ja nopean latausajan
179 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

SP suosittelee

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Godox Ving V860II on hinta-laatu-suhteltaan erittäin tehokas salama, jolla on korkea ohjeluku (60). Se toimitetaan yhdessä 2000 mAh akun kanssa, joka riittää noin 650 laukaisuun. Salama sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tehokkaan salaman, jossa on nopea latausaika ja pitkä akunkesto. Tämä salama on ihanteellinen hää-, juhla-, uutis- tai studiokuvaukseen. Ving 860II -salamaa voidaan käyttää täysin automaattisesti ja Godox Wireless X -järjestelmän avulla sen voi yhdistää muiden salamoiden tai lähettimien kanssa. Käytä salamaa yhdessä lähettimen, sateenvarjon ja jalustan kanssa niin saat kannettavan valokuvausstudion.

Toimitukseen sisältyy

  • Godox Ving 860II salama / Fuji
  • Ladattava akku 2000 mAh
  • Akkulaturi
  • Pöytäjalusta
  • Suojapussi
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.