Nikon SB-700
Nikon SB-700
Nikon SB-700
Artikkeli: 314438

Nikon SB-700

SB-700

Verkkokauppa
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
309 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Nikon SB-700

Monipuolinen ja helppokäyttöinen Speedlight-salamalaite. Yhteensopiva Nikon FX- ja DX-koon järjestelmäkameroiden sekä Nikon Creative Lighting System´in kanssa. Helppokäyttöiset ja laajat kehittyneet toiminnot helpottavat valon laadun hallintaa ja valon suuntaamista. Kolme valaistuskuviota antavat täydellisen salaman hallinnan. Helppokäyttöinen A:B-tila mahdollistaa useiden salamayksikköjen langattoman käytön. Salama on kätevä ja pienikokoinen. Voit kuvata sillä luovasti ja saada aikaan tasapainoisia kuvia vaikeissakin valaistusolosuhteissa. Salaman firmware päivitetään helposti Nikon DSLR-kameroiden kautta.

SB-700:n toimituksessa on mukana muoviset, kovat loisteputki- ja hehkuvalovärisuodattimet, jotka ovat kestävämpiä, torjuvat lämpöä paremmin ja ovat helppokäyttöisempiä kuin tavalliset filmityyppiset suodattimet. Salamalaite tunnistaa automaattisesti nämä kovat värisuodattimet, ja kamera asettaa ihanteellisen värilämpötilan SB-700:n antaman suodatintiedon mukaisesti. Värisuodatinsarja SJ-4 lötyy lisävarusteena.

Myyntipaketti sisältää:

  • Nikon SB-700
  • Speedlight-jalusta AS-22
  • Nikon bouncer SW-14H
  • Hehkulamppusuodatin SZ-3TN
  • Loisteputkisuodatin SZ-3FL
  • Pehmeä laukku SS-700
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.