Kampanja
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Godox SL200W II
Artikkeli: 1048484

Godox SL200W II

Tehokas LED-päivänvalovalaisin

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Tuottaa 74 000 luksia metrin etäisyydeltä
  • Tehokas välkkymätön 200 W LED-valaisin
  • Bowens-kiinnitys mahdollistaa erilaisten valonmuokkaajien käytön
319 EUR529 EUR

Black Week

Hanki omasi nyt!

Hyödynnä tilaisuus ja tee löytöjä vuoden huikeimmista tarjouksista Black Weekin aikana! Kampanja on voimassa 28.11. saakka. Enintään yksi ostos kampanjatuotetta ja asiakasta kohden. Kampanja ei koske jälleenmyyjiä.
Lue lisää

SP tykkää

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Godox SL200II on päivitetty LED-valaisin (200W), jossa on moderni COB-tekniikka, joka tuottaa välkkymätöntä päivänvaloa 74 000 luksia metrin etäisyydeltä. Tämä on tehokas LED-valaisin niille, jotka haluavat valaista kuvauskohdetta päivänvalolla ja pystyä käyttämään eri valonmuokkaimia.

Ominaisuudet

  • Tehokas välkkymätön 200 W LED-valaisin
  • Tuottaa 74000 luksia metrin etäisyydellä
  • Säädettävä teho kaukosäätimellä
  • Bowens-kiinnitys laajan valikoiman valonmuokkaajia

Tehokas LED-valaisin välkkymättömällä päivänvalolla

Godox SL200II LED-valaisin on erittäin tehokas (200W), jossa on moderni COB-tekniikka, joka tuottaa välkkymätöntä päivänvaloa (5600°K) kuvaamiseen ja videotuotantoon. Tämän LED-valaisimen kirkkaus on suuri, jopa 74 000 luksia metrin etäisyydeltä. Se tarjoaa runsaasti valoa studion täyttämiseen joko valonmuokkaajan kanssa tai ilman. Valaisin on suunniteltu käytettäväksi video- ja elokuvatuotannossa ja sen teho on säädettävissä 0-100 %:n välillä. Siinä on 32 kanavan ja 16 ryhmän radio-ohjaus mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Runko on valmistettu metallista ja valaisimen alapuolella on kallistettava jalusta, joten voit kiinnittää sen esimerkiksi valaisinjalustaan, puomiin tai muuhun 16 mm:n kiinnikkeellä varustettuun lisälaitteeseen.

Laaja valikoima valonmuokkaajia

Godox SL200II:ssä on Bowens-kiinnitys (Bowens/Aputure/Visico), jonka avulla voit käyttää erilaisia valonmuokkaimia täydelliseen valaistuksen hallintaan. Valaistusta voidaan käyttää mitä tahansa valon suuntaamiseen tarkoitetusta fresnelistä, vaahtomuovilaipoista suojaksi tai softboxista pehmeän valon aikaansaamiseksi (valonmuokkaajat eivät sisälly toimitukseen, katso sopivat lisävarusteet). Godox SL-200II:ssä on myös sateenvarjokiinnike.

Valaistuksen ohjaus kaukosäätimellä

Godox SL200II LED-valaisinta voidaan ohjata kaukosäätimellä (Godox RC-A6, ei sisälly toimitukseeen)  tai valaisimen takana olevilla liukusäätimillä. Takapuolella on myös taustavalaistu LCD-näyttö, jossa näkyy selkeästi asetettu teho (0–100 %), asetettu radiokanava, radioryhmä ja valaisimen käyttölämpötila.

Godox SL200II LED-valaisimessa on integroitu ja moderni 16-kanavainen radiojärjestelmä. Jos sinulla on useita Godox-valaisimia, voit jakaa yksiköt eri ryhmiin (A/B/C/D/E/F) ja muuttaa kunkin ryhmän kirkkautta kaukosäätimellä. Radiojärjestelmä tukee 16 radiokanavaa, joten saman rakennuksen eri studiot voivat käyttää valaistustaan häiritsemättä toisiaan. Takapuolella on myös pistorasia virtajohdolle (230 V), joka kytketään pistorasiaan.

Toimitukseen sisältyy

  • Godox SL200W II
  • Heijastin
  • Verkkoadapteri
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.