Godox Background kit BS04
Artikkeli: 1053278

Godox Background kit BS04

Taustapaketti paperi- ja kangastaustoille

Varastotilanne
Varastossa
  • Täydellinen paketti taustajalustalla, puomilla ja laukulla
  • Säädettävä puomi 100-300 cm välillä – sopii useille eri taustoille
  • Kätevä ripustus taustakankaille ja paperirullille
129 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Godox BS04 on kannettava taustajärjestelmä, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi studiossa tai kuvauspaikalla. Taustajärjestelmä on suunniteltu erityyppisille taustoille, kuten paperirullat tai kangastaustat. Koko paketti mahtuu mukana toimitettavaan laukkuun.

Ominaisuudet

  • Täydellinen paketti taustajalustalla, puomilla ja laukulla
  • Taustajärjestelmä voi olla 260 senttimetriä korkea
  • Käytännöllinen järjestelmä kankaiden ja paperirullien taustapuolelle
  • Säädettävä puomi 100-300 cm välillä – sopii useille eri taustoille
  • Mukana laukku säilytystä ja kuljetusta varten

Ripusta taustasi jalustalle

Taustajärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan joustava ja helppokäyttöinen paketti. Patentoitu etäliitäntä (puomi) takaa helpon asennuksen ja irrotuksen, joten voit helposti käyttää taustajärjestelmää eri paikoissa.

Puomin muotoilu estää myös sen taipumisen keskeltä, joten taustat ovat täysin suorassa. Taustajärjestelmä toimitetaan yhdessä laukun kanssa, joten voit pakata sen pois, kun et käytä sitä tai kun kuljetat sitä.

Älä unohda hankkia puristimia ja teippiä

Vinkki taustapaketin ostaville on, että sijoitat myös puristimiin, joilla voit lukita paperirullasi tai kankaasi sen ollessa asennettuna niin, että se on tukevasti kiinni eikä paperirulla rullaa ylös.

Löydät sekä puristimet että suosittelemamme taustat sopivien lisävarusteiden alta. Hyvä vinkki on myös ostaa teippi paperin kiinnittämiseksi lattiaan, jotta siihen ei kompastuta.

Toimitukseen sisältyy

  • Godox Background Kit BS04
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.