Uutuus
Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR
Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR
Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR
Artikkeli: 1057183

Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR

Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR

Varastotilanne
Varastossa
 • Suunniteltu hyödyntämään korkean megapikselin kameroita
 • Vähemmän kromaattista aberraatiota bokehissa
 • Säänkestävä rakenne
1 299 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR päivittää ja korvaa suositun Fujinon XF 56mm f/1,2 R -objektiivin. Objektiivissa on suuri valovoima ja sen polttoväli vastaa 85mm:n polttoväliä 35mm:n formaatissa, joka on jo pitkään ollut monien muotokuvaajien ensimmäinen valinta.

Ominaisuudet

 • Lyhin tarkennusetäisyys 50 cm
 • Parempi terävyys
 • Vähemmän kromaattista aberraatiota bokehissa
 • Suunniteltu hyödyntämään korkean megapikselin kameroita
 • 13 elementtiä 8 ryhmässä
 • Valovoimaka f/1,2-aukko
 • Säänkestävä rakenne

Rakennettu tarjoamaan mahdollisimman suurta terävyyttä

Fujinon-objektiivien optisen suunnittelun, pitkän kokemuksen ja edistyksellisen tekniikan ansiosta tämä objektiivi on rakennettu tarjoamaan mahdollisimman suurta terävyyttä ja erotuskykyä sekä tuottamaan pehmeää ja miellyttävää bokehia. Tämä tekee tästä objektiivista täydellisen valinnan muotokuvaajalle. Uuden optisen rakenteen ansiosta voit päästä jopa 50 cm:n päähän kennon tasosta, mikä on 20 cm:n parannus edelliseen objektiiviin verrattuna. Voit nyt täyttää kuvan paljon paremmin kuin ennen ja suuren valovoiman ansiosta voit saavuttaa erittäin lyhyen syväterävyyden ja eristää kohteen.

Edistynyt optinen suunnittelu

Objektiivin suunnittelua on parannettu useissa kohdissa edelliseen malliin verrattuna. Se koostuu 13 elementistä kahdeksassa ryhmässä, yhdestä ED-linssielementistä ja kahdesta asfäärisestä linssielementistä, jotka minimoivat kromaattisen aberraation esiintymisen ja takaavat poikkeuksellisen yksityiskohtaisen toiston reunasta reunaan. Kolmelle linssielementille on tehty pintakäsittely, jolla saavutetaan korkea kontrasti ja alhainen taittuvan valon heijastuminen.

11 himmenninlamellia tarjoaa tasaisen ja kauniin bokehin

Toinen tärkeä toivottu ominaisuus valovoimaisissa objektiiveissa on, että taustassa ei ole niin sanottuja ''sipulirenkaita'' ja että kromaattinen aberraatio on vähäistä, mihin kiinnitettiin suurta huomiota uutta objektiivia kehitettäessä. Edeltäjä oli varustettu 7 himmenninlamellilla, mutta Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR on ensimmäinen Fujifilm -objektiivi, jossa on 11 himmenninlamellia, joka tuottaa entistä pehmeän ja kermaisen bokehin.

Rakennettu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita

Metallirakenteen ja 9-pisteisen säätiivisteen ansiosta objektiivi on täydellinen kumppani pölyä, kosteutta ja alhaisia lämpötiloja vastaan. Objektiivin tarkennusryhmä koostuu kahdeksasta linssielementistä, joita ohjaa tehokas tasavirtamoottori (DC), jonka optimoitu vääntömomentti mahdollistaa tarkan ja luotettavan automaattitarkennuksen jopa suurimmalla aukolla ja erittäin lyhyellä syväterävyydellä. Objektiivi tukee tietysti X-kameran Deep Learning -teknologiaa silmien ja kasvojen automaattitarkennusta varten Generation 5:ssä, joten tarkentaminen juuri oikealle etäisyydelle on entistä helpompaa.

Kompakti muotoilu

Kaikista uusista optisista parannuksista, suuresta valovoimasta ja säänkestävyydestä huolimatta se painaa vain 445 grammaa ja on vain 76 mm pitkä. Etulinssielementissä on vettä hylkivä fluoripinnoite, joka on vähemmän altis tahroille ja helppo puhdistaa.

Toimitukseen sisältyy

 • Fujinon XF 56mm f/1,2 R WR
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.