Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR
Artikkeli: 1014199

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR

Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Valovoimakas teleobjektiivi, jossa on nopea automaattitarkennus
  • Täydellinen muotokuville, mutta se sopii hyvin myös urheilun-, tuote- ja luontokuvaukseen
  • Objektiivi on säänkestävä ja siitä löytyy kuvanvakaaja ja aukkorengas
1 595 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Sääsuojatttu zoomobjektiivi kaikkiin tilanteisiin
Tämä sääsuojattu objektiivi on varustettu Fujifilmin kuvanvakaimella. Siinä on 50-140 mm polttoväli ja aukon enimmäissuuruus on 2,8. Se on paitsi veden-, myös pölyn- ja kylmyydenkestävä. Objektiivin 2-linjainen moottori huolehtii yhdessä kuvanvakaimen kanssa siitä ettet koskaan menetä hyvää kuvaa missään tilanteessa. Objektiivi on ihanteellinen muotokuvaukseen ja snapshotseihin mutta myös erittäin nopealiikkeisten kohteiden kuvaamiseen ja yleiseen luontokuvaukseen.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.