Epson Velvet Fine Art Paper A2, 25 arkkia
Artikkeli: 301152

Epson Velvet Fine Art Paper A2, 25 arkkia

Velvet -valokuvapaperi, A2

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • 100% puuvillapohjainen valokuvapaperi
  • Täydellinen esitteisiin ja nopeisiin kyltityksiin
  • Erinomainen värikylläisyys ja tarkkuus
175 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Velvet Fine Art Paper on 260 g/m² painoinen paperi, joka on hapoton ja 100 % puuvillapohjainen. Tämän lisäksi sillä on loistavan valkoinen pinta, joka sopii erinomaiseen värien toistoon. Sen D-Max on korkein kaikista puuvillapapereista, ja se kuivuu hetkessä.

Ominaisuudet

  • 100% puuvillapohjainen valokuvapaperi
  • Täydellinen nopeisiin kyltityksiin ja näyttöihin
  • Erinomainen värikylläisyys ja tarkkuus

Korkealaatuinen valokuvapaperi

Epson Velvet Fine Art -paperi on puuvillapohjainen digitaalitulostukseen tarkoitettu paperimme. Tämä 100 % puuvillapohjainen, puskuroitu ja hapoton paperi on pinnoitettu suositulla Enhanced Matte Coating -pinnoitteella, joka takaa erinomaiset värit ja korkean D-Maxin. Niin valokuvaajat kuin taiteilijatkin pitävät sen samettimaisesta pinnasta, joka tuntuu vanhanaikaiselta ja korkealaatuiselta. Yhdistettäessä vaikuttava puuvillataidepaperi Epson-teknologiaan saadaan paperi, josta tulee monivuotinen klassikko. Tämä paperi on täydellinen valinta esitteisiin ja raportteihin. Kuvien värikylläisyys on erinomainen, ja valoefektien ja varjostusten yksityiskohdat toistuvat tarkasti. Tätä pääasiassa EPSON UltraChrome™ -musteiden kanssa käytettäväksi suunniteltua julistekartonkia voidaan käyttää myös väriainemusteiden kanssa.

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Velvet Fine Art Paper A2, 25 arkkia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.