DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
DJI Avata
Artikkeli: 1057031

DJI Avata

FPV-hybrididrone ilman kauko-ohjainta

Varastotilanne
Varastossa
 • Ultralaajakulmainen 4K-videokuvaus 60 fps
 • Edistynyt kuvanvakaaja - RockSteady 2.0 ja HorizonSteady
 • Sisäänrakennettu potkurisuoja, sensorit ja hätäpysäytys maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi
599 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Koe uusi lentokokemus DJI Avata FPV -hybrididronella. DJI Avata tarjoaa upean lentotuntuman ja teräviä 4K-videoita. Lennä ja tallenna videoita upeista kuvakulmissa ja suurilla nopeuksilla. Pääset tiloihin ja ympäristöihin, joissa et ole ennen voinut lentää. DJI Avata -kameralla voit kuvata 4K-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa ja 2,7K-tarkkuudella voit kuvata ja luoda kauniita hidastuksia lennon aikana. Tutustu DJI Avatan vapauteen ja mahdollisuuksiin!

Ominaisuudet

 • 4K-videokuvaus 60 fps
 • Yhteensopiva DJI Motion Controller, DJI Goggles 2 tai DJI FPV Goggles V2 kanssa
 • 1/1,7" kenno ja 12 megapikseliä
 • Edistynyt kuvanvakaaja - RockSteady 2.0 ja HorizonSteady
 • Kuvaa dramaattisia näkymiä ultralaajakulmalla (155 asteen kuvakulma)
 • Sisäänrakennettu potkurisuoja, sensorit ja hätäpysäytys maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi
 • Maksiminopeus 27 m/s ja jopa 18 minuutin akunkesto
 • Paino 410 grammaa
DJI Avata drönare

4K-kamera laajalla kuvakulmalla

DJI Avata on varustettu kameralla, jossa on 1/1,7 tuuman 12 megapikselin CMOS-kenno ja joka tarjoaa DJI Avatalle ultralaajan 4K-videokuvauksen valovoimakkaalla f/2,8-aukolla. DJI Avata yhdistää FPV-dronen lento-ominaisuudet korkealaatuiseen kuvaussuorituskykyyn, joka tuottaa poikkeuksellisen laadukkaita video- ja valokuvia. Useimmissa droneissa on noin 84° kuvakulma (FOV), mutta DJI Avata tarjoaa huomattavasti laajemman 155° kuvakulman. Tämän laajan perspektiivin ansiosta voit kokea kohteet lähempänä kuin mitä näemme omin silmin, mikä luo voimakkaita ja dramaattisia kuvia ja videoita.

Vakaata videokuvaa

Tarkkojen kuvien ja vakaiden videoiden saamiseksi DJI Avatassa on kehittynyt kuvanvakain - RockSteady 2.0 ja HorizonSteady. Nämä toiminnot avaavat elokuvamahdollisuuksien maailman vähentämällä kameran tärinää ja varmistamalla sulavan videokuvan. Itse kamerassa on mekaaninen gimbaali, joka vakauttaa kameran pystysuunnassa ja lisää näin videoiden vakautta entisestään.

DJI Avata drönare

Luovaa lentämistä täydellä hallinnalla

Kuvaa todella ainutlaatuisia kuvia ja videoita, kun huristelet oksien läpi, siltojen ali, käytävien läpi ja kuvaat aiemmin saavuttamattomissa paikoissa. Jos lennokki joutuu ylösalaisin, voit käyttää Turtle-tilaa auttaaksesi lennokkia jatkamaan matkaansa. Jos DJI Avata päätyy selälleen, aktivoi Turtle-tila muutamalla napautuksella ja katso, miten se nousee takaisin ylös.

Alaspäin suunnatut sensorit matalalla tai sisätiloissa lentämiseen

Sisäänrakennetun potkurisuojan lisäksi Avatassa on "binokulaarinen näkökenttä" alaspäin ja ToF-infrapunasensori, jotka parantavat turvallisuutta. Nämä anturit havaitsevat alla olevat esteet ja mahdollistavat DJI Avata -dronen lentämisen matalalla tai sisätiloissa.

Hätäpysäytys maksimaaliseen turvallisuuteen

Hätäjarrupainikkeen avulla voit pysähtyä uskomattoman lyhyelle etäisyydelle. Paina hätäjarrupainiketta, jos joudut tilanteeseen, joka edellyttää äkillistä pysähtymistä. Avata leijuu paikallaan, mikä vähentää mahdollisten onnettomuuksien riskiä. Lennokki tukee tietysti RTH (Return to Home) -toimintoa, joka antaa sinulle lisäsuojaa, kun akun varaustaso on alhainen tai signaali katkeaa.

Luotettava videolähetys

DJI:n O3+-videolähetys ja 2T2R-suunta-antennit antavat lennokille vertaansa vailla olevan vakauden ja nopean lentokokemuksen. Voit nauttia terävästä ja sulavasta reaaliaikaisesta näkymästä laseissasi, jopa ympäristöissä, joissa on häiriöitä.

Yhteensopiva useiden kauko-ohjaimien kanssa

DJI Avata on yhteensopiva DJI Motion Controller-, DJI Google 2- ja DJI FPV Goggles V2 -ohjainten kanssa, joista jokainen antaa sinulle erilaisia ominaisuuksia. Jos olet epävarma, kokeile lentosimulaattoria (DJI Virtual Flight -sovellus) terävöittääksesi taitojasi tai kokeillaksesi erilaisia lentotiloja, jotka tarjoavat visuaalisia tehosteita ja uusia mahdollisuuksia. DJI Virtual Flight -sovellus toimii sekä tietokoneilla että älypuhelimilla, ja se sisältää erilaisia simuloituja skenaarioita. Voit harjoitella sisällä tai ulkona, hioa taitojasi ja tulla mestarilentäjäksi askel askeleelta.

DJI Avata FPV-drönare

Toimitukseen sisältyy

 • DJI Avata
 • DJI Avata Intelligent Flight Battery
 • Gimbaalin suojus
 • 6 x potkurit (2 varapotkuria)
 • Gimbaalin/kameran suojaus
 • Laturi
 • USB-C-USB-C-kaapeli
 • Neljä ruuvia

Hyvä tietää! Tämä drone toimitetaan ilman kauko-ohjainta. Voi hankkia kauko-ohjaimen erikseen tai voit ostaa dronen täydellisenä pakettina, jossa on sekä lennokki että kauko-ohjain.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.