Canon WiFi-sovitin W-E1
Artikkeli: 1028498

Canon WiFi-sovitin W-E1

WiFi-sovitin W-E1

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
557 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

WiFi-sovitin Canon EOS 7D Mark II- ja  EOS 5Ds/ 5DsR-kameroille

Luo uusia mahdollisuuksia Canon-kamerallasi WiiFi-sovittimen avulla. Sovittimen avulla voit ohjata kameraa tai jakaa kuvia sopiviin älypuhelimiin, tabletteihin tai tietokoneisiin.

Canon WiFi-adapteri W-E1 on tavallisen muistikortin näköinen ja asetetaan kameran korttilokeroon. Jotta voisit käyttää W-E1 sinun pitää asettaa tavallinen Compact Flash-muistikortti kameraan kuvien tallentamiseen.

Ohjaa kameraasi puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta

Voit ohjata kameran säätöjä, tarkennusta ja ottaa kuvia jopa 10 metrin etäisyydellä ja heti lähettää kuvat ja videot* valittuun yhteensopivaan yksikköön.

*Videoita voi lähettää vain EOS 7D Mark II-kamerasta ja .MOV-formaatissa.

Kamerasi saattaa tarvita firmware-päivityksen toimiakseen W-E1-sovittimen kanssa.

 

 

 

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.