Canon LP-E6NH
Artikkeli: 1048908

Canon LP-E6NH

Canon LP-E6NH -lisäakku

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Suuri 2130mAh kapasiteetti
  • Ladattava Li-ion akku
  • Taaksepäin yhteensopiva kaikkien kameroiden kanssa, joissa on LP-E6N tai LP-E6 -akut
109 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Useiden täyteen ladattujen akkujen mukana kuljettaminen ei ole koskaan väärin. Tämä on Canonin alkuperäinen LP-E6NH lisäkku, jolla on pitkä käyttöikä korkealaatuisten akkukennojen ansiosta. Akulla on korkea suorituskyky ja 2130 mAh kapasiteetti.

Ominaisuudet

  • Suuri 2130mAh kapasiteetti
  • Taaksepäin yhteensopiva kaikkien kameroiden kanssa, joissa on LP-E6N tai LP-E6 -akut

Tehokas ja monipuolinen lisäakku

Tämä alkuperäinen ladattava Li-ion-akku sopii muun muassa Canon EOS R5- ja R6-järjestelmäkameroille. Canon LP-E6NH akkua käytetään myös monissa kameravalaisimissa ja monitoreissa, joita voidaan käyttää järjestelmäkameran kanssa. LP-E6NH on taaksepäin yhteensopiva ja sopii kaikkiin laitteisiin ja kameroihin, joissa käytetään LP-E6N- ja LP-E6-akkuja.

Toimitukseen sisältyy

  • Canon LP-E6NH
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.