Canon GPS -vastaanotin GP-E2
Canon GPS -vastaanotin GP-E2
Artikkeli: 320988

Canon GPS -vastaanotin GP-E2

GPS -vastaanotin GP-E2

Verkkokauppa
Ei saatavilla
Helsingin myymälä:
293 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
GP-E2 – GPS-vastaanotin

Vasttaanottimen avulla tallennat kuvauspaikan kordinaatit automaattisesti kuvan EXIF-tietoihin. Myös kuvauspaikan korkeus ja kuvaussuuna tallentuva koska vastaanottimessa on integroitu elektroninen kompassi.
GPS Logger -toiminnon avulla laite kerää GPS-tietoja säännöllisin väliajoin ja tallentaa siten reittinsä, oli laite sitten kiinnitettynä kameraan tai säilytyskotelossaan. Jälkeenpäin lokitiedostoihin tallennetut tiedot voidaan lisätä kuvien tietoihin, ja reitti voidaan näyttää Google Maps palvelussa tai laitteen mukana toimitettavassa Map Utility -ohjelmassa. Kameran kello voidaan synkronisoida satelliiin kautta, atomikellon kanssa ja näin voidaan kuvien tallennusajan tarkkuus varmistaa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.