Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II
Artikkeli: 316212

Canon EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II

EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS II

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
209 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS II
Laadukas EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II -normaalizoom-objektiivi sopii valokuvaajalle, joka haluaa matkustaa kevyin kantamuksin. Polttovälin kinofilmivastaavuus on 29–88 mm, joten objektiivin zoomausalue soveltuu useimpiin yleisiin valokuvaustilanteisiin. Lyhin kuvausetäisyys on vain 0,25 m (25 cm) koko zoomausalueella.

EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II -objektiivissa on Canonin neljän askelen kuvanvakain, joka parantaa kuvien tarkkuutta. Kuvanvakainta käytettäessä voidaan kuvata neljä askelta pidemmillä valotusajoilla kuin normaalisti ilman, että kuvanlaatu heikentyy. Ominaisuudesta on hyötyä etenkin kuvattaessa heikossa valaistuksessa.
Super Spectra -pinnoite kerää digitaalikameran kennosta ja linssielementeistä heijastuvaa valoa, mikä vähentää haamukuvia ja heijastumia sekä säilyttää kuvan väritasapainon, terävyyden ja kontrastin hyvänä. Asfäärinen linssielementti takaa terävät ja hyväkontrastiset kuvat myös täydellä aukolla kuvattaessa.

EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II -objektiivin valmistuksessa on käytetty vain ympäristöä säästävää lyijytöntä lasia.

Myyntipaketti sisältää
Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS II, objektiivin suojus ja pölysuojus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.