Canon EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM
Artikkeli: 15270

Canon EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM

EF-S 10-22mm f/3,5-4,5 USM

Verkkokauppa
Tilattu toimittajalta sinulle. Toimitus 2-6 päivän sisällä
Helsingin myymälä:
729 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canon EF-S 10-22/3,5-4,5 USM

EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 on valovoimainen laajakulmaobjektiivi kaikkiin EF-S-kiinnikkeellä varustettuihin EOS-kameroihin: pieni ja kevyt mukana kuljetettavaksi.

Tehollinen polttovälivastaavuus on noin 16 - 35mm (35mm:n kinofilmikameran polttoväleinä), eli 16 mm:n polttovälin ultralaajakulmasta 35 mm:n peruslaajakulmaan. EF-S -sarjan objektiivit on kehitetty digitaalisille kameroille joiden kuvakenno on pienempi, ja voi tämän takia olla pienempi entä saman polttovälin omaavat objektiivit suuremille kennoko'oille.

Edistynyttä objektiivitekniikkaa

Laajakulmaisen zoom-objektiivin ansiosta saat kuvistasi juuri sellaisia kuin haluat. Objektiivi tuo kuviisi uudenlaista ilmettä. Sen avulla pääset todella lähelle kohteita ja voit korostaa pääkohteen ja taustan kokoeroa. Tällä tavalla kohde ja tausta voidaan erottaa toisistaan, jolloin saavutetaan voimakas läsnäolon vaikutelma, vaikka ne voidaan molemmat pitää terävinä.

Pieni, kevyt ja tarkka

Polttovälialueeseen verrattuna kevyen ja pienen EF-S 10 - 22 mm f/3,5 - 4,5 USM -objektiivin lähin tarkennusetäisyys on vain 24 cm.

Nopea tarkennus

Rangasmallinen ultraäänimoottori mahdollistaa nopean ja luotettavan tarkennuksen sekä ennakoivan seurannan. Voit myös milloin tahansa käyttää käsintarkennusta.

Digitaalinen design

Digitaalikuvaukseen suunnitellun objektiivin erityismuotoilluissa linsseissä on Super Spectra -kalvotus, joka vähentää digitaalikameran kirkkaan kuvakennon mahdollisesti aiheuttamia haamukuvia ja heijastumia.

Taustan pehmennys

Pyöreä himmenninaukko pehmentää taustaa kuvattaessa suurella aukolla; se luo syvyysvaikutelman ja saa kohteen tai mallin erottumaan taustasta.

Myyntipaketti sisältää:

HUOM! Käyttöopas on ruotsinkielinen!
Objektiivin etu- ja takasuoja, käyttöopas.

[TEXT1014583797]

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.