Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano
Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano
Artikkeli: 1025498

Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano

EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • Nopea, hiljainen ja tasainen automaattitarkennus
  • Kuvanvakain, joka tuottaa teräviä kuvia ja tasaisia filmejä
  • Objektiivi kattaa monia polttovälejä ja siinä on zoomausintervalli
489 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM on täydellinen all-in-one-objektiivi, joka sopii kaikkeen kuvaukseen maisemavalokuvauksesta muoto-, video- ja arkikuviin. Nopea, hiljainen ja tasainen automaattitarkennus sekä 4 astetta kompensoiva kuvanvakain antavat sinulle terävät kuvat ja vakaat videot. Objektiivi kattaa useita polttovälejä ja sen polttoväli vastaa 29-216mm polttoväliä 35mm-formaatilla. Objektiivin lyhin tarkennusetäisyys on 39 cm. Tämä objektiivi on täydellinen, kun haluat vangita kohteet laadukkaasti pitempien etäisyyksien päästä.

Sinulle, joka pidät videokuvaamisesta

Täydennä objektiivi Power Zoom PZ-E1-sovittimella (myydään erikseen), joka tarjoaa entistä tasaisemman zoomauksen ja mahdollisuuden kauko-ohjata zoomia WiFi-yhteyden kautta.

Toimitukseen sisältyy

  • Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM
  • Etu- ja takasuoja objektiiville
  • Käyttöohjeet
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.