Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano
Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano
Artikkeli: 1025498

Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano

EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM Nano

Varastotilanne
Varastossa
  • Nopea, hiljainen ja tasainen automaattitarkennus
  • Kuvanvakain, joka tuottaa teräviä kuvia ja tasaisia filmejä
  • Objektiivi kattaa monia polttovälejä ja siinä on zoomausintervalli
529 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM on täydellinen all-in-one-objektiivi, joka sopii kaikkeen kuvaukseen maisemavalokuvauksesta muoto-, video- ja arkikuviin. Nopea, hiljainen ja tasainen automaattitarkennus sekä 4 astetta kompensoiva kuvanvakain antavat sinulle terävät kuvat ja vakaat videot. Objektiivi kattaa useita polttovälejä ja sen polttoväli vastaa 29-216mm polttoväliä 35mm-formaatilla. Objektiivin lyhin tarkennusetäisyys on 39 cm. Tämä objektiivi on täydellinen, kun haluat vangita kohteet laadukkaasti pitempien etäisyyksien päästä.

Sinulle, joka pidät videokuvaamisesta

Täydennä objektiivi Power Zoom PZ-E1-sovittimella (myydään erikseen), joka tarjoaa entistä tasaisemman zoomauksen ja mahdollisuuden kauko-ohjata zoomia WiFi-yhteyden kautta.

Toimitukseen sisältyy

  • Canon EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM
  • Etu- ja takasuoja objektiiville
  • Käyttöohjeet
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.