Canon EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM
Artikkeli: 1013057

Canon EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM

Joustava telezoomi hiljaisella automaattitarkennuksella

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • STM-moottori saa objektiivin keskittymään lähes täysin hiljaa
  • Tule lähemmäksi motiivia 55 - 200 mm: n zoomausalueen ansiosta
  • Optinen kuvanvakautus tärinän ja terävyyden torjumiseksi
295 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Teleobjektiivi; hyvä kuvanlaatu, STM-moottori ja kuvanvakain, EOS M-mukautettu

Tämä kompakti zoomobjektiivi päästää sinut lähemmäs kohdettasi 55 - 200 mm:n zoomausalueen ansiosta. Tämä vastaa 88 - 320 mm:a täyden koon kamerassa. Objektiivi luo terävää ja korkeakontrastista kuvaa hyvällä värintoistolla huolellisesti tehtyjen lasien ja vakainmoottorin avulla.

STM-moottorin ansiosta objektiivi tarkentaa lähes täysin äänettömästi, mikä on erityisen hyvä kuvatessa videoita; vältyt tarkennusmoottorin häiriöääniltä. STM tukee myös pehmeämpää ja tasaisempaa tarkennusta.

Muistathan!
Osta objektiiviin neutraali UV- tai Skylight-suodin suojataksesi objektiivin etulinssiä.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.