Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1,4x
Artikkeli: 316211

Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1,4x

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1,4x

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
13 699 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canon EF 200-400/4,0L IS USM Extender 1.4x
Uusi objektiivi Canonin digitaalisille järjestelmäkameroille. Objektiivi on erityisen sopiva urheilu ja luontokuville. Objektiivi on erittäin joustava ja siinä on sisäänrakennettu 1,4 extender (muuttaja) joka tarjoaa 280-560 mm:in laajennetun polttovälin. Tämä objektiivi sopii kaikille, jotka etsivät objektiivia jossa on korkea suorituskyky ja leveä aukko.

Parannetut heijastusta estävät materiaalit objektiivin rungon sisällä sekä linssielementtien ulkoreunojen pinnoite vähentävät heijastumia. Rakenne kestää hyvin pölyä ja vettä, mikä osaltaan helpottaa kuvien laadun ylläpitämistä.

Myyntipaketti sisältää:
Canon EF 200-400/4,0L IS USM Extender 1,4x, linssinsuojus ET-120, suojus E, objektiivi laukku, drop-in liivate suodin pidin 52 (WII), leveä objektiivi hihna B, laukun hihna, jalusta kiinnike ja käyttöohjeet CD-levyllä

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.