Blackmagic Design URSA Mini Pro EF-Mount
Artikkeli: 1032895

Blackmagic Design URSA Mini Pro EF-Mount

URSA Mini Pro EF-Mount

Verkkokauppa
Tilattu toimittajalta sinulle. Toimitus 2-6 päivän sisällä
Helsingin myymälä:
209 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

EF-kiinnitys URSA Mini Pro-kameraan

Tämän objektiivikiinnityksen avulla voit käyttää EF-objektiiveja Blackmagic Design URSA Mini Pro-kamerassa. Kiinnityksessä on elektroniset kontaktit tiedonvälitystä varten kameran ja objektiivin välillä. Kameraan voi tallentaa tietoja objektiivista kuten esim. malli, sarjanumero, himmenninarvo, tarkennusetäisyys ja zoom-tila.

Toimitukseen kuuluu:

URSA Mini Pro EF Mount
Säilytyskotelo
Shim Set
Baffle Tool
Ruuvit
Käyttöohje

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.