Blackmagic Design URSA Mini Pro EF-Mount
Artikkeli: 1032895

Blackmagic Design URSA Mini Pro EF-Mount

URSA Mini Pro EF-Mount

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
239 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

EF-kiinnitys URSA Mini Pro-kameraan

Tämän objektiivikiinnityksen avulla voit käyttää EF-objektiiveja Blackmagic Design URSA Mini Pro-kamerassa. Kiinnityksessä on elektroniset kontaktit tiedonvälitystä varten kameran ja objektiivin välillä. Kameraan voi tallentaa tietoja objektiivista kuten esim. malli, sarjanumero, himmenninarvo, tarkennusetäisyys ja zoom-tila.

Toimitukseen kuuluu:

URSA Mini Pro EF Mount
Säilytyskotelo
Shim Set
Baffle Tool
Ruuvit
Käyttöohje

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.